19/12: Opdatering på effekter af stormen Bodil

Opdatering torsdag 19/12: Vicevært Malte har nu fået alle brædder på plads, og medlemmerne kan nu færdes normalt på Søbadet.

Opdatering onsdag: Det elektriske system er nu tilbage på fuld styrke. Vi oplevede en mindre efterdønning, da indtrængende vand fik udgangslæseren til at kortslutte, men også det er repareret. Advarslen knyttet til forsvundne og løse brædder gælder stadig, så vær fortsat forsigtig, når du færdes på Søbadet. Malte arbejder i øjeblikket på at få disse ting repareret, og vi melder ud, når det er klaret.

Hvis du ikke fik set fotos fra fredag og lørdag, så finder du dem på vores galleri-side.

Opdatering lørdag kl. 8.30: Så er der igen … …adgang til Søbadet. Der arbejdes dog stadig med det elektriske system, og saunaen er først lige sat i gang. Men man skal færdes med forsigtighed, da der brædder, som er skyllet væk og andre, som er løse. Dette vil blive repareret i løbet af de næste par uger. Vi vil i … …løbet af weekenden lægge billeder ud på hjemmesiden af fredagens højvande, så dem der ikke var forbi, kan få syn for sagn.

Opdatering kl.17.30: Broerne på Søbadet står fortsat under vand, så der er endnu ingen adgang. Vi vurderer mulighederne for at genåbne næste gang kl. 8.00 lørdag morgen. Information følger på denne side.

Efterveerne fra stormen Bodil har medført stærkt forhøjet vandstand i Øresund, og vandet står i skrivende stund over broerne på Søbadet og har også ramt strømforsyningen. Den risiko, der er forbundet med aktuelt at færdes på Søbadet, gør, at vi har fundet det nødvendigt at lukke Søbadet midlertidigt.

Vi forventer at åbne igen sidst på dagen i dag eller senest lørdag morgen.

Bestyrelsen