FAQ

Her har vi forsøgt at svare på de aktuelt oftest forekommende spørgsmål (FAQ = Frequently Asked Questions):

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg mister min nøglebrik til Søbadet?
Så skal du have en ny nøglebrik, som du kan købe på kontoret i bademesterhuset i kontorets åbningstid. Ring på 3964 3674, når du står ved indgangen, så personalet kan lukke dig ind. Prisen for en ny nøglebrik er 200 kr., som refunderes, hvis du genfinder og indleverer den gamle nøglebrik.

Hvornår er der adgang til og hvornår tændes og slukkes ovnen i saunaen?
Der er tidligst fra 1. september og senest til 31. maj adgang til saunaen i tidsrummet fra kl. 5.30 til 22.00. Døren kan dog åbnes indefra hele døgnet.
Saunaovnen tændes kl. 5.15 og slukkes kl. 21.30. Saunaen holder ca. 85-86 graders varme.
Dørene til omklædningsrum låses kl. 22.00, så kommer du sent, bør du for en sikkerheds skyld placere dit tøj mv. udenfor omklædningsrummet.

Hvor mange medlemmer bliver der taget ind om året?
Der optages normalt et par hundrede nye medlemmer fra ventelisten om året. Vær opmærksom på, at du tidligst optages som medlem det år, hvor du fylder 18 år.

Hvordan kommer jeg på ventelisten?
Gå ind på fanen “Vil du være medlem”, hvor du klikker på linket til ventelisten. Du afgiver de ønskede oplysninger og betaler for perioden frem til førstkommende 1. maj med dit Dankort, hvorefter du er registreret og modtager en velkomstmail til den oplyste e-mail adresse.

Hvorfor har vi etableret en personkarrusel?
Karrusellen giver mulighed for præcist at registrere belastningen på anlægget, både samlet og hen over døgnet, bl.a. fordi kun et medlem kan passere af gangen. Det giver langt bedre mulighed for at vurdere, hvad der er et passende medlemstal – interessen for Søbadet er jo enorm – ligesom vi har kunnet introducere en mere gennemsigtig og kontrolleret gæsteordning.

Kan jeg blive låst inde/ude fra anlægget, hvis strømmen går?
Nej, hvis strømmen går, slår låsene på både personkarrusel og elektrisk aflåste døre fra. For personkarrusellen gælder dog, at et batteri vil tage over ved strømsvigt, og først når det løber tør, slår låsene fra. Og for natten aflåste døre til omklædningsrum kan altid åbnes indefra strøm eller ej.

Hvorfor stopper personkarrusellen, inden jeg er igennem?
Det gør den ikke, hvis du betjener den rigtigt. Når din nøglebrik er registreret, skal du skubbe til tværstiveren inde i karrusellen, og ikke den stiver, som er nærmest læseren til nøglebrikken. Det vil sige: Hold helt til venstre, inden du træder ind ved indgang, og hold helt til højre, inden du træder ind ved udgang.

Hvorfor virker min nøglebrik ikke i karrusellen?
Lad det foran gående eller modsat kommende medlem komme helt igennem og afvent grønt blink, inden du sætter din nøglebrik på læseren. Så blokeres du ikke – forudsat du har adgang til Søbadet på det aktuelle tidspunkt.

Skal jeg taste kode ind til personkarrusellen?
Nej, i det daglige skal medlemmer ikke bruge kode, kun nøglebrikken. Tastaturet benyttes kun til at indtaste gæstekode samt børnekode, når gæst/hjemmeboende barn besøger Søbadet sammen med medlemmet.

Hvordan udmelder jeg mig?
Send en mail til Søbadets serviceansvarlige (se bunden af siden), hvis du ønsker at udmelde dig.