Gæstebillet til vintersæson

Vil du afprøve vinterbadning og Søbadets faciliteter, kan du – når du først er på Søbadets venteliste og fyldt 18 år – købe op til 20 gæstebilletter til dig selv pr. løbende 12 måneder. Gæstebilletten, som består af en kode, kan kun benyttes i vinterperioden 1. oktober til og med 30. april og kun i følgende tidsrum:
Hverdage kl. 10-16 og kl. 18-22 og weekender kl. 18-22.
Koden virker kun indenfor de angivne tidsrum – det gælder både for indgang og udgang. Koden kan ikke benyttes på helligdage.

Du kan ikke have mere end en ubrugt kode, dvs. du skal have brugt den købte kode, inden du kan købe den næste.

Du logger ind ind med dit medlemsnummer – det fremgår af velkomstmailen –  som brugernavn og din valgte adgangskode. På den side, som herefter åbnes, vælger du Medlemsoplysninger og klikker på “Køb gæstekode”. Du skal derefter acceptere køb af en “Ventelistekode” – en sammentrækning af gæstekode til ventelisteregistrerede – og siden indtaste kortoplysninger. Du kan kun benytte Dankort, Visa-Dankort, Visa kort eller Mastercard til købet.

Vi anbefaler, at du benytter en PC, når du logger ind, da softwaren ikke altid accepterer smartphones og tablets.

VIGTIGT! Husk, at din e-mail skal være kendt af os inden køb af gæstekode, så din købte kode ikke forsvinder ud i cyberspace. Din e-mail adresse vil – hvis vi kender den – fremgå af Medlemsoplysninger. Du får ikke det betalte beløb refunderet, hvis du overser dette eller mail adressen er ukorrekt. Ubrugte gæstekoder udløber 12 måneder fra købsdatoen og refunderes ligeledes ikke.