Heftig trafik på broen 1. maj

Formand Birgitte Possing introducerer Søbadet Som billedet viser var broen fyldt med glade mennesker 1. maj, da ca. 150 af de 400 nye medlemmer mødte op for at blive introduceret til Søbadet og komme godt i gang med deres medlemskab. Og da maleren stort set var blevet færdig med at forskønne de dejlige omgivelser, var det et Søbad i fineste stand, der modtog de nye medlemmer under en smuk blå himmel.

Vores formand, Birgitte Possing, indledte med at byde velkommen og fortælle om Søbadets baggrund og værdier samt om hvordan introduktionsmødet skulle forløbe. Derefter blev de mange nye medlemmer delt op i tre grupper. De to af grupperne startede med at blive guidet rundt på henholdsvis dame-/herrebadet og fællesbadet af Søbadets bestyrelsesmedlemmer, som undervejs besvarede de mange spørgsmål. Den tredje gruppe startede ved bademesterkontoret, hvor der skulle købes nøglebrikker og udleveres adgangsregler for Søbadet. Og siden blev der cirkuleret, så alle nåede hele vejen rundt.

Nåleøjet endte med at blive køb af nøglebrikker. Holdningen var ”nu skal vi endelig i gang”. Over 100 brikker blev langet over disken, men selv om der var ventetid og det blæste koldt tog alle det med godt humør, hvad der prægede hele forløbet. Herligt at kunne gøre så mange mennesker glade – og herligt, at der er så mange, som deler vores passion.

Lidt ekstra hjælp til de nye i weekenden
Med det store antal nøglebrikker udleveret og den store entusiasme i baghovedet, besluttede vi ekstraordinært at stationere en bademester, som kunne servicere de nye medlemmers første adgang gennem personkarrusellen henover weekenden. Og det hjalp vist en del, så vi gentager dette søndag 11. maj.