Nyhedsbrev 6. maj 2020

Vi har nu haft Søbadet åbent for jer vores medlemmer i godt og vel en uge dagligt fra kl. 06 til 18, men ikke alt er som det plejer. Toiletter, omklædning, poserum og sauna er desværre lukket.

De restriktive forhold har vi måtte lære at leve med også på Søbadet. Jeg vil gerne sige tak for den meget positive og hensynsfulde adfærd på Søbadet i denne periode.

Ved solidarisk adfærd i det Søbad vi alle elsker, har vi et godt udgangspunkt for næste fase i åbningen . Tak til jer alle 🙂

Mandag den 11. maj har vi møde med Gentofte Kommune omkring den næste fase i åbningen. Kort herefter vil vi orientere medlemmer om brug af Søbadet i fase II.

Vi har fået nye 150 nye medlemmer og de planlagte 3 intro-aftener har vi måtte annullere. Nye medlemmer kan komme dagligt mellem 06-18 og købe nøglebrik og få en kort 1:1 introduktion til Søbadet. Hjertelig velkommen til vores nye medlemmer.

Vores lukkede Facebook gruppe er blevet knap så lukket. Vi inviterer vores venteliste medlemmer til at være en del af dette forum. Vores ventelistemedlemmer kan, gennem de 20 gæstekoder, komme på Søbadet udover sommerperioden JUN-AUG. Vi ser det som en stor fordel, at de gennem FB får indsigt i vores etik, omgangsformer og ikke mindst bevarer motivationen til at investere kr. 150,- hvert år for at være ventelistemedlemmer, med de muligheder det giver.

Endnu en gang tak for jeres bidrag på og udenfor Søbadet – det værdsættes.

 

De bedste hilsener,

Bademesteren