VIL DU VÆRE MEDLEM?

Søbadet er en eftertragtet badeforening, og rigtig mange vandglade mennesker vil være medlem af Charlottenlund Søbad.

Søbadet optager hvert år pr. 1. maj nye medlemmer fra foreningens venteliste. Hvor mange afhænger af den forventede afgang, da det nuværende samlede medlemstal ikke ventes forøget. I perioden 2016-2019 var optaget 200-250 personer pr. år.

Første trin på vejen til medlemskab er at blive registreret på omtalte venteliste. Registreringen foregår via dette link til ventelisteregistrering.

Når du klikker ind, vil du få oplyst aktuelt antal tilmeldte på ventelisten. Du skal indstille dig på, at du som ny på ventelisten i øjeblikket skal stå på venteliste op til 15-20 år, inden du bliver optaget som medlem af Charlottenlund Søbad.

Herefter afgiver du de ønskede oplysninger og betaler 150 kroner for perioden frem til førstkommende 1. maj med dit Dankort/VisaDankort, Visa kort eller Mastercard. Andre kort kan ikke benyttes. Prisen for at stå på ventelisten er herefter 150 kroner årligt med betalingstermin 1. maj.

Søbadet overfører tidligst personer fra ventelisten til egentligt medlemskab, det år de fylder 18 år. Derfor er det vigtigt, at du udfylder fødselsdato og -år korrekt.

Når du er tilmeldt, får du en e-mail med dit medlemsnummer og en adgangskode, som du kan benytte til at logge dig ind via denne hjemmeside, fx under fanen For medlemmer – Medlems login. Når du er logget ind, kan du tjekke, at du har afgivet de rigtige oplysninger, foretage rettelser i dem, når der er behov, og du kan følge din placering på ventelisten. Du bør rette din adgangskode, når du er inde første gang.

Læs mere om Søbadets Behandling af dine personlige data.

Når din tur kommer til at blive tilbudt medlemskab, modtager du et velkomstbrev med besked om optagelsen og en invitation til et obligatorisk informationsmøde på Søbadet.

Et medlemskab starter altid pr. 1. maj og i første omgang registrerer vi dig som sommermedlem. Herfra kan du – når medlemskabet er trådt i kraft – selv opgradere dig til helårsbader. Læs om de følgende trin i medlemskabet, kontingenter og øvrigt i menupunkterne under FOR MEDLEMMER.

Indtil du bliver medlem, er du ALTID velkommen som betalende gæst om sommeren fra 1. juni til 31. august. Læs mere på SOMMERGÆST siden. Derudover kan du, når du står på ventelisten og er fyldt 18 år,  købe dig adgang til op til 20 besøg på Søbadet i vinterperioden. Læs mere på siden Gæstebillet til vintersæson.