Så er det snart igen Søbad tid for sommermedlemmerne

Vi nærmer os med hastige skridt 1. maj, hvor vores mange sommermedlemmer igen kan nyde et ophold på Charlottenlund Søbad – den grønne oase på bølgen blå – helt frem til udgangen af september. Vi glæder os til at se jer igen.

Henover vinteren har vi taget en ny adgangsvej i brug, en personkarrusel. Den skal man igennem, hvis man kommer eller går uden for det tidsrum, hvor vi har åbent for offentligheden (1. juni-31. august kl. 9-19). Vær i den forbindelse opmærksom på følgende:

1)      Nåede du ikke at skifte nøglebrik sidste sommer, så skal du have det gjort, inden eller i forbindelse med dit første besøg. Du henvender dig i givet fald i bademesterhuset på Søbadet, åbningstiderne fremgår af vores hjemmeside. Har du ikke en gammel nøglebrik, koster den nye 200 kr., som betales kontant ved udleveringen. Send os en mail, hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har fået skiftet nøglebrikken. Klik på Kontakt serviceansvarlig nederst på siden.

2)      Skal du ind eller ud sammen med dine egne hjemmeboende børn uden for tidsrummet, hvor der er åbent for offentligheden, skal de benytte en særlig adgangskode for at komme igennem personkarrusellen. Har du behov for en sådan kode, skal du sende en mail via Kontakt serviceansvarlig og oplyse om dit ønske samt yngste hjemmeboende barns fødselsdato. Koden gælder, indtil yngste barn fylder 18 år.

3)      Indgang i tidsrummet, hvor der er åbent for offentligheden, koster i år 20 kroner pr. barn, der er fyldt 4 år, for en dagsbillet. Alternativet er et sæsonkort, som i år koster 200 kroner.

Læs eller genlæs også den lille brochure om vores værdier, som vi sendte med indkaldelsen til generalforsamlingen. Det er værdier, som vi lægger vi meget vægt på at alle medlemmer tilegner sig, så alle besøgende får et optimalt ophold på Søbadet