Vilkår for online køb

I Charlottenlund Søbads webshop handler du med:
Charlottenlund Søbad
Kystvejen 2, Postbox 27, 2920 Charlottenlund, tlf. 39643674
CVR-nummer 19986942

2. Sikkerhed og betaling
Vi tager imod Dankort og Visa-Dankort. Betalingen med disse kort er gebyrfri.

For at beskytte dine kortoplysninger håndteres betalingen af en godkendt og certificeret betalingsmodulleverandør, som sørger for, at alle oplysninger behandles, krypteres og sendes som en sikker forbindelse SLL, så hverken vi eller andre kan få adgang til dine kortoplysninger. Vi anvender E-Pay som betalingssystem.

Når du har afsendt din betaling, vil den blive behandlet, og du vil blive oprettet på venteliste/få ændret dit medlemskab/få tilsendt gæstekode. Når oprettelse/ændring/køb er effektueret, vil beløbet blive trukket.

Alle oplysninger, bestillinger m.m. behandles fortroligt. Alle informationer, der afgives, bliver på intet tidspunkt overdraget, solgt eller på anden måde gjort tilgængelige for andre. Det er dit eget ansvar, at alle dine afgivne oplysninger er korrekte, herunder at du forinden køb af gæstekode har fået din e-mail adresse registreret i Charlottenlund Søbads medlemssystem.

3. Anvendelse
Ved oprettelse på vores venteliste skal samtlige udbedte oplysninger være korrekte.

4. Registrering
Ændret medlemskab og optagelse på venteliste registreres umiddelbart på dine medlemsoplysninger, som du kan tilgå via medlems log-in på Søbadets hjemmeside.

5. Forbehold
Vi tager forbehold for trykfejl/stavefejl.

6. Fortrydelsesret
Der gælder 14 dages fortrydelsesret ved betaling for registrering på venteliste, samt for betaling for opgradering, forudsat at rettighederne forbundet med opgraderingen ikke har været udnyttet. Fortryder du købet, skal du anmelde det fortrudte køb af ventelisteplacering via e-mail til bademester@charlottenlund-soebad.dk. Fortryder du en opgradering skal du selv rette medlemsskabet tilbage via medlems log-in på vores hjemmeside.

Ved fortrudt køb af ventelisteplacering returneres det betalte beløb ved henvendelse til Søbadets kontor i kontortiden. Ved fortrudt opgradering vil det betalte beløb blive fratrukket i den førstkommende ordinære kontingentbetaling. Fortryder du efter vintersæsonens start, skal du kontakte Søbadets kontor for at få godskrevet beløbet.